Mitä on mentaalivalmennus?

Olen opiskellut alkuvuodesta mentaalivalmennusta, joka on suunniteltu erityisesti koira-alan harrastajille. Tämän lisäksi opiskelin myös urheilijan mentaalivalmennusopinnot. Lisäopinnot syvensivät ymmärrystäni mentaalivalmennuksen monialaisuutta kohtaan. Mentaalivalmennuksesta voi saada apua mm. kisajännitykseen, motivaation lisäämiseen, ryhmädynamiikkaan jne.

Mentaalivalmennuksella pyritään selvittämään mm. erilaisia haasteita ja ongelmia mm. harrastuksen, työn tai esimerkiksi oman ja koiran välisen suhteen parantamista. Kisajännitys ja erilaiset kisaamiseen ja kilpailuihin liittyvät pelot ja tunteet saattavat saada henkisen yliotteen ihan huomaamatta, joten mentaalivalmennuksen eri keinot voivat tuoda helpotusta ja apua näihin tilanteisiin.

Mentaalivalmennuksella pyritään mm. vahvistamaan asiakkaan henkisiä voimavaroja, itseluottamusta sekä tuomaan työkaluja erilaisten henkisesti haastavien tilanteiden hallintaan. Mentaalivalmennus ei anna asiakkaalle valmiita vastauksia tai ratkaisuja vaan ohjaa asiakkaan ajatuksia uuteen suuntaan. Valmennuksessa pyrimme löytämään vahvuutesi ja tarjota työkaluja päästäksesi tavoitteisiisi olipa kyseessä ajatusmaailmasi muuttaminen positiivisempaan suuntaan, harrastus- tai työmotivaation löytäminen tai ajatusten selventäminen elämänmuutoksen tai elämäntapamuutoksen kohdalla.

Asiakkaiden kommentteja:

“En olisi ikinä uskaltanut ilmoittautua kisaan jos en olisi käynyt luonasi mentaalivalmennuksessa”, “mentaalivalmennus on auttanut selkiyttämään ajatuksia niin, että pystyn nyt tekemään päätöksiä minua vaivanneissa asioissa” ja “odotan näitä meidän valmennushetkiä, kun saan niistä niin paljon uutta näkökulmaa ja voimaa”.

Kiitos <3 Mentaalivalmennusta teen sekä lähi- että etävastaanotolla, vastaanottoni sijaitsee osoitteessa Sähkökierto 4, Toivala ja etävastaanotto toimii joko Teamsissa tai Googlen Meetsissä. Ota yhteyttä! Kaikki keskustelut, tehtävät ja niiden yhdistelmät ovat luottamuksellisia.