Hieronta

Hei, olen Sanna!

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Kuopion Hierojakoululta vuonna 2019 suorittaen samalla urheiluhierojatutkinnon sekä kuntosalivalmennuksen kurssin. Aikaisemmalta koulutukseltani olen röntgenhoitaja (AMK) sekä lähihoitaja (kuntoutuksen ko.). Työskentelen tällä hetkellä röntgenhoitajana, mutta teen hierontaa sivutoimisesti hoitajan työni ohessa. Harrastan kuntosalia, joogaa ja koiria (rally-toko, nosework).
 
Hyvinvointi koostuu monista asioista ja haluan osaltani olla edistämässä asiakkaideni hyvinvointia, se on aina ollut lähellä sydäntäni. Hoidan kaikenikäisiä asiakkaita tarjoamalla klassisen- ja urheiluhieronnan palveluita sekä fasciakäsittelyä. Valitsen käytettävät hoitomuodot yksilöllisesti aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan.
 
Tervetuloa hierontaan!

Hinnasto

25 min: 30€
50 min: 50€
80 min: 80€

Ehdottomia kontraindikaatioita ovat mm. (hierontaa ei voi suorittaa)

– kasvain
– hemofilia
– laskimotukos
– tarttuvat iho- ja muut taudit (bakteerin, sienen tai viruksen aiheuttamat)
– kuume tai flunssa
– humala, krapula tai päihteiden vaikutuksen alaisena
 
Eli emme tällöin voi hieroa asiakkaita. Mikäli olet epävarma, keskustele oman lääkärin kanssa soveltuuko hieronta sinulle (esim. syöpäkasvaimien tai kasvainten kanssa lääkärin suostumuksella voi tulla hierontaan)

Jos nettiajanvarauksessa ilmenee ongelmia, tai haluat kysyä lisää, lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla:

[email protected]

(kaikki yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla)

puh. 040 8245268

    Emme tallenna sähköpostiosoitettasi, vaan sitä käytetään vain mahdollisen vastauksen lähettämiseen.